Programació

13 Novembre | 18:00
Biblioteca

Presentació llibre: 'Un Pòdium Irrepetible'

Organitza: Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX i la Biblioteca Dos Rius

A càrrec de: Georgina Esteva (textos) i Montse Buñuel (il·lustracions)

La Martina i l'Èric, protagonistes del conte, ens mostren els valors de l'esport, en aquest cas dels relacionats amb la muntanya, seguint les experiències de la mà d'esportistes professionals d'alt nivell.

El conte ens mostra valors com fixar-se uns objectius, l'esperit de superació, una bona preparació o la lluita fins el final, que són també aplicables a la vida diària de les persones que no es dediquen a l'esport.

Georgina Esteva va néixer a Barcelona el 1977. Des de ben petita ha tingut la lectura com a gran companya. L'esport d'alt nivell també ha estat present a la seva vida. Va publicar el seu primer llibre l'any 2006 i des de llavors ha publicat varis contes infantils.

Montse Buñuel va néixer el 1968 a Granollers. Des del 1991 compagina la seva vida laboral com a empresària amb la seva gran passió: dibuixar i pintar. Ha col·laborat en diversos projectes d'il·lustració per a llibres infantils

dilluns
13
de novembre

18:00 | 1 h

Edició 2017 | Presentació llibre: 'Un Pòdium Irrepetible'

Biblioteca | Biblioteca Dos Rius, Torelló

Queden 50 entrades disponibles

0.00€
General