L'últim gran repte de Sílvia Vidal

Ja hem superat l'equador del Festival i el millor encara està per venir! Després d'una gran arrencada de la 35a edició –amb un homenatge a Jordi Pons i la presència d'una desena de realitzadors fins ara– continuarem rebent protagonistes a Torelló fins a finals de setmana.

Aquest dimecres és el torn del director americà Dave O'Leske, que parlarà del seu darrer projecte dedicat a un gran escalador: Dirtbag: The legend of Fred. I divendres, l'espanyol Carlos Martín Usón presentarà Vida. El mateix dia, l'italià Alessandro Pugno serà al Festival amb Jardines de Plomo i l'argentí Cristián Harbaruk donarà detalls de Dhaulagiri, ascenso a la montaña blanca

Pel que fa dijous, el Festival reviurà un moment apassionant: l'últim gran repte de l'escaladora Sílvia Vidal. I és que la barcelonina ha escollit Torelló per estrenar un audiovisual que explica la seva darrera experiència de màxima superació que l'ha obligat a afrontar les pors i les incerteses fins a l'extrem. 

El documental, que es projectarà a les 9 del vespre al teatre Cirvianum, retrata com Vidal va superar 53 dies a Alaska –17 d'ells vivint en una paret– per obrir una via en solitari al pic Xanadu. Una vivència que ha marcat un abans i un després a una de les millors ambaixadores de l'escalada de bigwall del planeta. 

Pots fer la teva reserva per assistir a la projecció de Sílvia Vidal o a qualsevol altra sessió, aquí.