Notícies

26/10/2020
Un Festival amb garanties
Un Festival amb garanties

#CulturaSegura

 
L’equip del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló estem fent mans i mànigues per celebrar la 38a edició amb totes les garanties sanitàries. Estem convençuts que la cultura és segura en temps de Covid-19; sempre extremant totes les precaucions, seguint les darreres indicacions de les autoritats sanitàries i sense perdre de vista l’evolució de la pandèmia. Per això, estem preparant un certamen en el qual:
 
- L’aforament al teatre Cirvianum i del cinema El Casal estarà restringit al 50 per cent, d’acord amb el decret aprovat pel Govern de la Generalitat.
- Serà imprescindible l’ús de mascareta en tot moment. A més, a l’entrada, es facilitarà gel hidroalcohòlic per netejar-se les mans. S’adaptarà el vestíbul per tal que es puguin mantenir les distàncies reglamentàries en l’accés a la taquilla.
- Un equip de neteja desinfectarà la platea i les zones comunes dels dos equipaments abans de cada sessió. 
- La sortida de la sala serà esglaonada per evitar aglomeracions i s’habilitarà un circuit d’entrada i de sortida per reduir les concentracions a les zones comunes. 
- Ens reservem el dret a extremar aquestes mesures d’acord amb les indicacions de les autoritats competents i a modificar de la programació si arribat el moment no es pot garantir la seguretat de les persones. 
 
Només ens queda demanar-vos el vostre gra de sorra. És molt fàcil! És responsabilitat de tots que puguem seguir gaudint del millor cinema de muntanya en temps de pandèmia. Ens hi ajudeu?