Fest-off

EXPOSICIÓ
MIRADES D'OCELL

Del 9 al 30 / Sala Art 32 / Entrada lliure
carrer del Pont, 4
de dilluns a dissabte de 9:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h

L'exposició és un tastet de fotografies d'ocells habituals de les zones humides que podem trobar a Catalunya. Estan obtingudes intentant captar amb una mirada més o menys artística, les situacions quotidianes de la vida d'aquestes aus.

Nascut a Manlleu, Gaspar Prat sempre ha estat un gran apassionat  de la natura. Aquesta passió l'ha portat a aficionar-se a la fotografia durant els últims quatre anys, sobretot fotografiant ocells. Li agrada gaudir de llocs nous on poder veure diferents espècies i buscar la millor fotografia amb perseverança i dedicació.


MOSTRA
TORELLÓ MOUNTAIN WINES

Dissabte 16 / Plaça Nova / Entrada lliure
De 12:00 a 19:00

El món de la muntanya i el món del vi s’uneixen a Torelló en el marc del BBVA Mountain Film Festival per mostrar diferents realitats i peculiaritats de cellers de muntanya del Pirineu i altres serralades.

El Torelló Mountain Wines és una Mostra de Vins de Muntanya on es podrà tastar, degustar, comprar i conèixer els vins dels diferents cellers de muntanya, de la mà dels seus elaboradors, enòlegs o viticultors. És una aproximació a la viticultura de muntanya, de costers, heroica en molts casos i de petita producció, del resultat de la qual s’obtenen petites joies en forma de vi.

HI TROBAREU ⁄
Espai de Tast, on es podran degustar tots els vins de la mostra amb els seus elaboradors (tiquet+copa 8€).
Espai Botiga, on es podran comprar les ampolles dels vins presents a la mostra.
Espai Vinoteca, on es podrà prendre el vi a copes gaudint de les activitats i la mostra.

Veure programa a part. (PDF)