jurat

Jaume Altadill

Fotògraf i càmera de televisió. Ha tingut una llarga carrera com a alpinista, escalador i esquiador, amb nombroses ascensions als Pirineus i els Alps. Ha format part de nombroses expedicions als Andes, l’Hindu Kush i l’Himàlaia, incloses tres expedicions a l’Everest. Ha realitzat nombrosos documentals sobre l’Everest, el Talay Sagar, l’Índia o el Nepal, alguns d’ells premiats al Festival de Torelló. Durant 30 anys ha treballat de càmera a TV3. Acaba de publicar el llibre Fotografies i muntanyes. Va formar part del jurat de la primera edició del Certamen de Cinema de Muntanya Vila de Torelló, el 1983.


Gilbert Arroyo

Guionista, director de documentals i sèries documentals, programes de televisió i productor executiu, actualment és el responsable de continguts de The Mediapro Studio a Catalunya, empresa a la qual ha estat vinculat des de 2001 treballant en formats diversos. Productor executiu de la recentment estrenada sèrie First Class (Netflix),  ha estat codirector entre d’altres dels documentals Sinfonía i de Filosofia a la Presó. També és el guionista del documental Vidre de meravelles, que segueix el procés de treball del pintor, ceramista i escultor Miquel Barceló en la creació del mural efímer de fang de la Biblioteca Nacional de França, a París. 


Arola Cumeras

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UAB. Redactora a TV3, ara al portal de notícies 324.cat, amb etapes anteriors a Catalunya Ràdio, La Xarxa, RAC1, El 9 Nou, Ràdio Ona i el Setmanari Torelló. Ha estat directora dels mitjans de comunicació de l'Ajuntament de Manlleu: Ràdio Manlleu i elter.net. Ha format part de l'equip organitzador del Festival Nits de Cinema Oriental de Vic i del Temporada Alta de Girona. 


Oriol Garcia Farré

Els seus estudis humanistes -llicenciat en Història Medieval per la UAB- i l’estima i la passió per la muntanya -transmesa primer en l’àmbit familiar i després dins del Centre Excursionista de Catalunya (CEC)- juntament amb les experiències viscudes en aquest medi han definit el seu caràcter i la seva vida professional. Durant vint anys ha estat productor executiu en el sector audiovisual, treballant en documentals premiats a diversos festivals (Milà, Dunkerque, Dijon, Torelló, Reus, etc...) i en infinitat de formats televisius i publicitaris. La covid-19 l'ha obligat a redefinir el seu perfil professional i des del 2020 forma part de l’equip d’11Onze, la primera fintech comunitària catalana.  


Francesc Ginabreda

Periodista, corrector i professor de llengua catalana i literatura. Ha escrit a Revista de Girona, Barcelona Metròpolis i Núvol, on ha estat cap de literatura i crític d'edicions anteriors del Torelló Mountain Film. Actualment és col·laborador de Les garrotxes. Forma part del comitè lector del Premi BBVA Sant Joan de literatura catalana i és autor del llibre Pedalar no cansa (Núvol, 2019).