Notícies

19/11/2017
Moltes gràcies!
Moltes gràcies!

El 35è Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló tanca una edició d'èxit superant tots els pronòstics. La participació s'ha enfilat fins a les 6.500 persones! Aquesta xifra significa un creixement del 8% respecte l'any passat i es converteix en l'edició més multitudinària dels últims 10 anys. D'aquesta manera es constata la bona resposta del repte marcat per aquest any: oferir una àmplia programació d'activitats divulgatives que complementés l'eix vertebrador del certamen, les projeccions.  

Aquestes xifres també ens demostren que el Festival ha estat capaç de remuntar i registrar un creixement de públic que contrasta amb la tendència a la baixa que arrossega el sector cultural. Durant 10 dies, Torelló ha estat el punt de trobada pels amants de l'alpinisme, l'escalada, els esports d'aventura i la natura i alhora el Festival ha estat un espai de refugi enmig del context polític actual. 

Després de l'èxit de les sessions Non Stop -amb projecció simultània a les dues pantalles del Festival-, només ens queda donar-vos les gràcies un any més. I a partir d'ara, continuarem treballant per a la 36a edició. Del 16 al 25 de novembre de 2018. Perquè amb vosaltres, som l'aventura que es veu!