News

14/11/2019
‘Alaska i el Yukon. L’última frontera’ inaugura el Festival
‘Alaska i el Yukon. L’última frontera’ inaugura el Festival

Compte enrere perquè arrenqui el Festival BBVA de Cinema de Muntanya. Aquest divendres, la 37a edició es fixa amb l’extrem nord-oest d’Amèrica, les terres de frontera popularitzades pels relats de Jack London, constitueixen actualment un dels punts clau del planeta en la lluita pel respecte als espais naturals. 

Amb el títol Alaska i el Yukon. L’última frontera, l’acte d’inauguració se centrarà en el territori, l’exploració, la història i la cultura d’aquesta regió del planeta. No deixarà de banda la part esportiva, però anirà més enllà de l’alpinisme: ho farà amb les històriques curses de trineus. 

Serà un viatge que combinarà fragments cinematogràfics amb el testimoni, entre altres, del viatger i escriptor Jordi Canal-Soler, el fotògraf Oriol Alamany, l’actor i creador de la cursa de trineus Pirena, Pep Parés i el guia de muntanya i alpinista, Carles Gel. 

Encara no teniu les entrades? Sou a temps de comprar-les a través de la nostra pàgina web. L’espectacle d’aquest divendres arrenca a les 9 del vespre, i un cop acabi, tots els assistents estareu convidats a una copa de cava del celler Albet i Noya. Afanyeu-vos!