News

18/11/2021
El Festival ofereix estrenes internacionals i produccions catalanes
El Festival ofereix estrenes internacionals i produccions catalanes

Diversos realitzadors trien el Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló per estrenar les seves darreres pel·lícules. En el certamen d'aquest any, cinc estrenes internacionals i tres produccions catalanes han estat les que s'han pogut gaudir des de la pantalla del teatre Cirvianum i al cinema El Casal.

Aquest dimecres es va projectar, per primer cop a escala mundial, el film Aouk, la voce dell'eclisse, produït per l'italià Tommaso Biondi. A més, a principis de setmana també vau poder gaudir de les estrenes cinematogràfiques Rio by unique sights (Brasil) i Sueños de altura (Mèxic) i, durant el cap de setmana, vau ser els primers en veure des d'una gran pantalla les pel·lícules In the theatre of the Gods (Nova Zelanda) i The icefall doctor (Estats Units). Recordeu que, si no heu pogut veure aquests films, ho podreu fer a través de la plataforma en línia del Festival.

En clau catalana, aquest dimarts vau poder veure La cumbre es el camino, una producció del fotògraf i realitzador Álvaro Sanz en la qual tres joves amb discapacitat intel·lectual protagonitzen una història de superació fent una expedició a l'Everest. Avui al vespre, podreu visualitzar un documental sobre la reintroducció de l'ós bru al Pirineu anomenat El no a l'ós, de Vanesa Freixa i Pepe Camps. I demà, serà el torn pel curtmetratge Fire in the fingers, en el qual l'escalador barceloní Toni Arbonès ensenya una de les zones d'escalada catalanes més conegudes arreu del món, que es troba a Siurana.