News

14/11/2018
Clàudia Galícia estrena documental a casa
Clàudia Galícia estrena documental a casa

A punt de donar el tret de sortida a la temporada d’esquí de muntanya, la torellonenca Clàudia Galícia passa per casa amb una estrena sota al braç. Aquesta esportista polifacètica, que quan endreça els esquís recupera la bicicleta de muntanya, estrena al Festival el documental Esport Global Clàudia Galícia. Si vols ser un dels privilegiats en assistir a l’estrena en exclusiva d’aquest reportatge sobre la seva trajectòria esportiva, personal i laboral aconsegueix la teva entrada aquí!

La torellonenca serà al teatre Cirvianum el primer dissabte del Festival per presentar aquest documental, que ha dirigit Oriol Sabata (Esport Global) i que ben aviat es podrà veure pel canal Esport 3. Quins eren els seus somnis? S’hauria imaginat mai convertir-se en una esportista d’elit? Són algunes de les preguntes que tindran resposta... No t’ho perdis!

 

Neu Extrem, +Xtrem i Natura i Muntanya

Els amants de la neu, el risc i la cultura de muntanya també tenen una cita amb el Festival aquest primer cap de setmana. Si t’apassionen aquelles pel·lícules que posen l’accent a la natura, més enllà de la vessant esportiva, consulta la nostra programació de Natura i Muntanya. I si ja coneixes les sessions amb més adrenalina del certamen –Neu Extrem i +Xtrem– no fa falta que et diguem res més: afanya’t a treure les entrades aquí abans no sigui massa tard!