News

20/11/2021
Tot a punt per celebrar l'acte de clausura de la 39a edició del Festival
Tot a punt per celebrar l'acte de clausura de la 39a edició del Festival

La 39a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló ja entra en la seva recta final i, avui a les 7 de la tarda, tindrà lloc l'acte de clausura, amb l'habitual entrega de premis. La cerimònia serà presentada per la periodista Txe Arana i es lliuraran les Flors de Neu de Plata i d'Or per, posteriorment, projectar el film guanyador.

Els premis que s'entregaran en aquesta edició seran els següents: El guardó al millor film de la sessió +Xtrem per votació popular; El premi a la producció que ressalti millor la defensa dels espais naturals; la Flor de Neu de Plata a la millor fotografia i al millor guió; el premi al millor film de natura i muntanya, d'esports de muntanya i a la millor pel·lícula de muntanya; per acabar, es lliurarà el 39è gran premi Vila de Torelló, és a dir, el millor film rebrà la Flor de Neu d'Or.

Tot seguit, durant aquest cap de setmana, podreu visualitzar totes les pel·lícules premiades en el certamen d'aquesta edició gràcies a les Sessions non-stop, les quals es projectaran en torns de matí i tarda de forma simultània al teatre Cirvianum i al cinema El Casal.