Inauguració

Inauguració
Divendres 17 de Novembre
21:00
Groenlàndia: La terra verda
Presenta
Un viatge guiat per l’humorista Godai Garcia, amb la música de CARLA, la poesia de Josep Pedrals i Maria Isern, les artistes Ari Miró i Eli Soler i les intervencions de dos referents mundials: Francesc Bailón (antropòleg especialitzat en cultura inuit) i Ramón Larramendi (explorador polar). 
Sinòpsis
A cavall entre els oceans Àrtic i Atlàntic s’hi troba l’illa més gran del món, Groenlàndia (Kalaallit Nunaat en groenlandès). El 84% del territori està cobert de gel de forma permanent. Malgrat les dures condicions de vida dels seus 56.000 habitants- la major part de l’illa està per sobre del cercle Polar Àrtic- des de fa 4.500 anys s’hi ha desenvolupat la cultura inuit, més coneguda pel seu nom que per la seva realitat.
Un indret únic on el dia a dia d’aquesta comunitat conflueix amb l’anhel dels seus visitants de viure una autèntica experiència polar que desafia tots els límits. 
 
GROENLÀNDIA: LA TERRA VERDA és un espectacle on el cinema, la música, l’humor, la poesia i el live painting s’uneixen per descobrir Kalaallit Nunaat des de diferents prismes.