exposicions

 

A.M. DE AGOSTINI. EXPLORANT PATAGÒNIA

Del 16 al 25 / Foyer del Teatre / Entrada lliure

El pare salesià Alberto Maria De Agostini va arribar a Terra del Foc a finals de 1909. Impregnat d'un profund esperit romàntic, a més de la labor evangelitzadora, pròpia de la congregació, es va dedicar a l'exploració d'una part força extensa de la Patagònia i va documentar-ho amb fotografies i cinema. La mostra que presentem és un petit recull de fotografies, pertanyents a l'arxiu del Museu Nacional de la Muntanya de Torí.

 

 

 

 

23è ESPAI EDITORIAL

Del 16 al 25/ Foyer del Teatre/ Entrada lliure

Mostra de les darreres novetats en llibres de muntanya.

 

 

 

PATAGÒNIA

Del 16 al 25/ El Casal/ Entrada lliure

durant les hores de projecció

Durant 10 mesos el fotògraf de Rubí Joan Díez va recórrer 13 països d'Amèrica del Sud amb una càmera de fotografiar estereoscòpica (3D). El resultat van ser 20.000 fotografies, de les quals aquí en presenta una petita mostra, totes sobre Patagònia.

Joan Díez té una llarga trajectòria com a fotògraf. Pertany al Grup Fotogràfic "El Gra" i al Centre Excursionista de Rubí. Ha exposat els seus treballs, bàsicament de viatges, en nombroses poblacions del país.

 

 

 

 

PIRINEUS. GLACERES DES DE L'AIRE

Del 10 al 30 / Biblioteca Dos Rius / Entrada lliure

de dilluns a divendres de 15:30h a 20:00h

dimecres, divendres i dissabte de 10:00h a 13:30h

Fotografies de Jordi Camins. Les imatges aèries aporten una perspectiva diferent i interessant de les geleres dels Pirineus. Les fotografies que componen la mostra s'han fet just abans de les primeres nevades de la tardor, quan el gel que s'hi veu és tot el que resta actualment a la serralada.